divendres, 20 de desembre del 2013

MASSAPÀ PER FARCIR

Aquesta recepta pot servir per fer figures de massapà o bé tenir un massapà per farcir qualsevol dolç. Com és el meu cas ... Un Tortell de Nadal.

Per fer la barreja necessitem:

250 gr. d'ametlla crua i pelada, 
250 gr. de sucre glaç, 
1 clara d'ou.

Si teniu l'opció de tenir ametlla amb clova, busqueu un voluntari i un martell i anem obrint l'ametlla, tot seguit escaldeu amb aigua bullent i es retira la pell amb molta facilitat. Sempre té més gust si és acabada de moldre.

Pots moldre l'ametlla a la Thermomix, programant 30 segons a velocitat progressiva 5-10, tot i que també la pots comprar mòlta.
El mateix passa amb el sucre, pots comprar ja mòlt o moldre al Thermomix 30 segons velocitat 5-10 progressiva.

Posa els dos ingredients mòlts al vas i dóna un cop de turbo perquè es barregin bé. Llesca les restes de les parets amb l'espàtula, i tot seguit afegeix la clara a la mescla d'ametlla i sucre, i programa 15-20 segons a velocitat 6.

Aquest massapà el pots guardar tapat amb film transparent a la nevera 1 setmana o bé congelar-lo en porcions segons les necessitats.

1 comentari:

  1. Hola Pilar

    Hem vist que tens moltes receptes! Et volem presentar la pàgina myTaste.cat, una comunitat on els bloguers de cuina catalans poden compartir totes les seves receptes, segur que els usuaris gaudiran molt amb el teu blog!
    Hem creat també un Top blogs de receptes on podràs trobar la llista de tots els blogs que ja s’hi han afegit, i també hi podràs afegir el teu. I no t’has de preocupar, perquè tot és de franc!

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    MyTaste.cat

    ResponElimina