dissabte, 23 d’octubre de 2010

LLENEGUES i ESCARLETS AMB VINAGRE

NETEJAR ELS BOLETS PELANT EL TRONC I BARRET.  ELS BOLETS MÉS GRANS TALLAR-LOS I TOT SEGUIT ESCALDAR-LOS EN AIGUA BULLENT, UN RAIG DE VINAGRE I SAL, DURANT 2 MINUTS.  TOT SEGUIT TINDREM RESERVAT UN BOL AMB AIGUA FREDA PER REFRESCAR-LOS.  ELS DEIXEM ESCÓRRER COMPLETAMENT PERQUÈ VAGIN PERDEN L'AIGUA.

TOT SEGUIT, SALAR ELS BOLETS, AFEGIR-HI PEBRE EN GRA, I OPCIONALMENT S'HI POT AFEGIR HERBES AROMÀTIQUES, UN GRA D'ALL, FULLA DE LLORER I EMPLENAR ELS POTS DE VINAGRE I UN RAIG D'OLI AL DAMUNT ABANS DE TAPAR-LOS. DEIXAR-LOS EN REPÒS PER PODER-LOS CONSUMIR. 
COM QUE AQUEST ANY LA TEMPORADA ES BONA, D'AQUI UNS DIES FARE UNA ALTRA VARIANT DE RECEPTA DE BOLETS, AIXI PODRE COMPROVAR EL RESULTATS.

1 comentari:

  1. Mmmmm... a vere si un dia et passes per sant pere i em fas arribar un potet, jijijijijiji! És broma, dona! Molt macos!

    ResponElimina