dimarts, 9 de novembre del 2010

SALTEJAT DE POLLASTRE

Una recepta fàcil, divertida i amb un to exòtic, ja que la combinació d'ingredients deixa un bon gust de boca, que incita a repetir-ne, o sigui que si a casa els agrada la combinació feu-ne quantitat suficient, inclòs si en sobrés es pot escalfar sense perdre'ns el gust.....

Els ingredients utilitzats son:

800 gr de petxuga de pollastre
1/2 kg de pinya (natural o en almibar)
1 ceba gran
1 cullerada de salsa de soja
1 culleradeta de llavors de sèsam
1 branca de julivert
2 cullerades d'oli d'oliva
sal

Tallem per una banda el pollastre a tires primes.
Tallem la ceba a mitges llunes. 
En quan a la pinya, si es natural primer li treiem el cor central, i ja nomès falta fer talls petits, independentment de tipus de pinya.
Un cop tenim tots els ingredients tallats, poseu l'oli a la paella i saltegem la ceba i a mitja cocció, hi afegim el pollastre. Quan veiem que ja està quasi cuit, hi afegit la pinya hi ho deixem uns minuts.
Hi afegim les llavors, la salsa de soja i el julivert picat. Rectifiquem de sal, deixem uns instants perquè es barregin tots els ingredients durant 1 minut.

Enplatar de seguida i a taula que hi falta gent.....!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada