diumenge, 25 d’octubre del 2009

ESPAGUETTIS A LA SALSA DE CEPS


Primer de tot, i amb 3-4 hores d'antel.lació posarem en remull un bon grapat de ceps (o barreja de bolets).
Posem aigua i sal al foc per començar a bullir la pasta , quan ja bull l'aigua, hi afegim la pasta, i quan ja està al punt (segons el gust de cadascú) l'escorrim i la refresquem a raig d'aixeta amb aigua freda.
A part, posarem els bolets escórreguts a la paella, amb un raig d'oli, perque perdin l'aigua, i quedin cuits. Tot seguit, i afegim la crema de llet i quan ja comença a reduir, apaguem el foc. Triturem la salsa, i afegim a la pasta. Si ens sobre salsa, es pot guardar perfectament varios dies a la nevera, amb un pot de vidre, i quan la volguem gastar, només hem d'incorporar un raig de llet i remenar una mica.
Ara mateix, se m'acaba d'ocórrer, que també es pot afegir a la pasta unes quantes nous trencades, per donar un toc diferent al plat.
Que vagi de gust !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada