dissabte, 7 de novembre del 2009

CANELONS D'ESPINACS


Si s'utilitzen espinacs congelats (jo ho faig habitualment, ja que venen de l'hort i quan es la temporada de recollir-los l'avia els congela, perquè sinó no donariem l'abast.

Els deixem escórrer. saltejem a la paella els pinyons, les panses remullades i els talls de pernil a foc lent i tot seguit i afegim els espinacs, per tal que treguin tota l'aigua possible.


Ara ja nomes falta bullir la pasta del caneló, o també es pot utilitzar les plaques que ja venen precuites, que t'estalvies molta feina. Estenem els canelons damunt un drap ben net, per tal que escorrir be l'aigua que pogui quedar a la pasta, i repartim el farcit per totes les plaques.


a la safata del forn, posem un raig d'oli, i anem enrotllat els canelons i posant a la bandeja.


Ara ja nomes ens queda fer una salsa beixamel força clara, amb la mantega fosa, nou moscada i farina i un pessic de sal. salsejar els canelons, posar formatge ratllat al damunt i gratinar.


Aqui en teniu el resultat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada