divendres, 17 de setembre del 2010

ESPAGUETTIS A LA MARINERA


ES UNA RECEPTE, DE LO MÉS FÀCIL POSSIBLE, I FRANCAMENT NO TE CAP SECRET, I ES POT UTILITZAR COM A PLAT ÚNIC, ACOMPANYAT D'UNA BONA AMANIDA.

JO HE UTILITZAT PER A 4 PERSONES:
1KG DE MUSCLOS
1 CEBA GRAN
1 POT DE TOMATA CRUA
400 GR DE PASTA TIPUS ESPAGUETTIS O SIMILAR.

HE NETEJAT ELS MUSCLOS AMB AIGUA FREDA, I TOT SEGUIT ELS HE POSAT DINS UNA OLLA, PER OBRIR-LOS AL VAPOR. ELS HE TRET LA CLOVA I ELS HE RESERVAT. EN QUAN AL BROU QUE HAN DEIXAT ANAR, L'HE COLAT I L'HE GUARDAT.

PER ALTRA BANDA, HE FET UN BON SOFREGIT DE CEBA (ESPERANT QUE SIGUI QUASI TRANSPARENT A FOC LENT)  I LA TOMATA (DEIXAR REDUIR), I UN POLSIM DE SAL I PEBRE.  ARA JA NOMÈS FALTA AFEGIR-HI EL BROU DELS MUSCLOS, PERO ANANT EN COMPTE DE NO POSAR MASSA BROU, JA QUE QUEDARIA MOLT FORT DE GUST (CONVÉ TASTAR-LO ABANS D'AFEGIR-NE MASSA)

I ARA JA NOMÈS FALTA BULLIR LA PASTA, REFRESCAR-LA I AFEGIR-HI EL SOFREGIT I REMENAR-HO PER REPARTIR-HO BÉ.  AL FINAL AFEGIR-HI ELS MUSCLOS (HAVENT TRET ELS BIGOTIS) I SERVIR.

ESPERO QUE US AGRADI, I EM DEIXEU LES VOSTRES OPINIONS, I EN EL CAS QUE HO HAGUEU PROVAT LES VOSTRES SUGGERENCIES UTILITZADES.

BON PROFIT !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada