MEU PERFIL

Sóc Pilar Torrent, nascuda a Figueres en la dècada dels 60. 
Malgrat que sempre he estat enfeinada,  treballant o fent alguna que altra activitat, sempre que m'ha sobrant una estona he aprofitat per provar coses noves a la cuina. Els grans conillets de provatures han estat els de casa meva. Quasi mai s'han queixat del plat que hi hagut a taula, i ja nomès en veure'ls com es mengen l'àpat, acabo sabent si es podrà repetir la recepta, ja que quasi sempre que donen la seva opinió acaben dient: "no està gaire bó". 
Tinc una gran col·lecció de receptaris de cuina, i sempre que cau a les meves mans una revista culinària, acabo comprant-la, i així en trec més idees...!!!!
L'únic que em falta, es tenir més iniciativa, i anar innovant; encara em falta molta empenta per improvisar a la cuina.
L'any 2003 vaig canviar de residència, i va ser aleshores, que vaig poder accedir a fer el curs de cuina de Vilafant, ja que en aquella època, si no eres del poble, hi havia molt poques possibilitats.
Des del 2005, any rera any, he assistit a tots els cursos, amb una durada de 9 setmanes (els dijous) anant prenen apunts i fent fotos dels plats cuinats, per així poder-ho posar en pràctica quasi tot el que he après, i ja el darrer any, com que estava molt engrescada, vaig fer un bon resum de tots els apunts que vaig enquadernar per tenir-ho més clar i ordenat. Durant aquests anys, em fet grans amistats compartint receptes i grans àpats junts.
La meva il·lusió sempre havia estat conèixer el món de les conserves, malgrat que a casa dels meus avis i pares, sempre se n'han fet, ja que provenen de pagès, però al assabentar-me d'un curs que s'impartia des del "Rebost de l'Empordanet" a Sant Pere Pescador, em vaig animar a assistir-hi on varem aprendre un munt de coses durant els 4 dies que varem estar als fogons d'en Manel, cuinant, fent amistats i empotant les conserves que ens varem endur a casa, per poder degustar-les un cop reposades juntament amb la familia. Varen estar unes bones classes de cuina on varem treballar de valent, netejant préssecs, llimones, pebrots, i un munt d'ingredients.....!!!!
Aquest blog tot just comença ja que encara falta afegir-hi un munt de receptes, pero compaginant-ho amb la feina i les tasques de casa, hi ha dies que no em sobra gaire estona per dedicar-m'hi.
La idea d'engegar aquest blog va ser per classificar totes les receptes de cuina que tinc anotades a mà ja que aixi es molt mes rapid trobar la recepta que un busca rapidament, sense haver d'obrir un munt de llibres, i a mes qui vulgui en pogui  treure profit.
Tal com us he explicat, i despres de participar durant molts anys, en el curs de cuina de Vilafant com  alumna, aquest any 2011 junt amb l'ajuntament engegem un nou projecte "Aula de cuina de Vilafant" seguint la trajectoria de "Millorem la nostra cuina" pero innovant i donant-li un canvi al curs. Soc la coordinadora, i m'he encarregat de buscar tots els cuiners  que faran les classes durant les 8 setmanes que durarà l'Aula, feina que estic fent amb molta il.lusio perquè tothom qui volgui pogui assistir-hi, esperant que us pogui agradar tots els canvis, i poder donar-li la continuitat desitjada. BONA AULA DE CUINA 2011.
En el següent clip, hi trovareu tota la informació actualitzada. Espero que us agradi.
I ara com a membre de la colla castellera de Figueres http://www.figueres.cc/ m'he apuntat als cursos de pastisseria que es començen aquest mes de febrer, dels quals ja aniré penjant alguna que altra recepta.