dissabte, 18 de setembre del 2010

Rissoto de Blat amb pessics de botifarra i pols de Ceps.


Ostres el nom sona una gran feinada, pero francament es un plat super ràpid.















El que necessitarem per 4 persones:

250gr  Blat (mig paquet)
1 ceba
1 tomata
250gr. botifarra
2 cull. soperes de pols de ceps
1 litre brou pollastre

Primer de tot, he utilitzat el brou que em va sobrar d'un bona olla que vai fer aquesta setmana per començar a congelar brou per l'hivern.
he picat la ceba i a foc lent l'he anat sofregint, i quan ha estat quasi transparent i he afegit la tomata ratllada fins que reduit.
per altra banda, he rosejat la botifarra a talls molt petits, que despres he afegit al sofregit un cop reduït.
això ho podem tenir preparat amb antelació, i ja nomès falta afegir-hi el blat, donar un parell de voltes, i tot seguit tirar el brou ben colat.  a mitja cocció hi he afegit la pols de ceps, per donar-hi un bon aroma.
El temps de cocció aproximat del blat es de 10-15 minuts.

espero que us agradi i també espero les vostres opinions i gustos culinaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada