Aqui teniu els "meus" musclos. Son molt senzills i bonissims. Obrirem els musclos al vapor, després d'haver-los netejat per fora. Un cop freds els obrirem i els posarem en una safata amb mitja clova. Haurem picat verdura molt petita (ceba, pebrot vert, pebrot vermell i opcionalment tomata ratllada) que haurem barrejat amb una vinagreta (3/4 parts oli, 1/4 part vinagre blanc, sal i pebre i emulsionarem fins que quedi ben barrejat i el provarem per si convé rectificar) Tot seguit ho barrejarem amb les verduretes i posarem 1 culleradeta a cada musclo, i ja es pot servir. Es molt bó, i es pot deixar fet una estona, i aixi el musclo queda més gustós. Aquesta recepta no te cap secret, pero em vaig inspirar en el blog de http://cuinagenerosa.blogspot.com/.
M'ENCANTA LA CUINA.... LLÀSTIMA QUE EN UN 3 I NO RES, JA NO QUEDA RES AL PLAT.
dijous, 1 d’octubre del 2009
MUSCLOS A LA VINAGRETA
Aqui teniu els "meus" musclos. Son molt senzills i bonissims. Obrirem els musclos al vapor, després d'haver-los netejat per fora. Un cop freds els obrirem i els posarem en una safata amb mitja clova. Haurem picat verdura molt petita (ceba, pebrot vert, pebrot vermell i opcionalment tomata ratllada) que haurem barrejat amb una vinagreta (3/4 parts oli, 1/4 part vinagre blanc, sal i pebre i emulsionarem fins que quedi ben barrejat i el provarem per si convé rectificar) Tot seguit ho barrejarem amb les verduretes i posarem 1 culleradeta a cada musclo, i ja es pot servir. Es molt bó, i es pot deixar fet una estona, i aixi el musclo queda més gustós. Aquesta recepta no te cap secret, pero em vaig inspirar en el blog de http://cuinagenerosa.blogspot.com/.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada