Que passa quan has d'obrir una enorme carbassa, o bé congeles una part, o bé et dediques a fer sopa i galetes, com el que vaig fer aquesta setmana.
Si la carbassa pesava 4 kg aprox. ja podeu imaginar, tot el que va sortir.
Per fer les galetes, necessitem 100 gr. de puré de carbassa bullida, 100gr mantega pumada, 250gr sucre moreno, 300 gr farina, 3 ous, sal, 100 gr. panses sense pinyol.
Amb la mantega pomada, hi afegim el sucre, ous, farina i el pure de carbassa (haurem bullit solsament amb aigua, i deixat escórrer. afegir un pessic de sal i les panses.
En una safata del forn untada amb mantega (o bé amb paper d'estrassa) i anem col.locant cullerades de pasta per fer les porcions de galetes, intentant deixar espai suficient per que no s'enganxin les unes amb les altres.
Si la carbassa pesava 4 kg aprox. ja podeu imaginar, tot el que va sortir.
Per fer les galetes, necessitem 100 gr. de puré de carbassa bullida, 100gr mantega pumada, 250gr sucre moreno, 300 gr farina, 3 ous, sal, 100 gr. panses sense pinyol.
Amb la mantega pomada, hi afegim el sucre, ous, farina i el pure de carbassa (haurem bullit solsament amb aigua, i deixat escórrer. afegir un pessic de sal i les panses.
En una safata del forn untada amb mantega (o bé amb paper d'estrassa) i anem col.locant cullerades de pasta per fer les porcions de galetes, intentant deixar espai suficient per que no s'enganxin les unes amb les altres.
Hola Pilar,
ResponEliminaNomés de llegir tinc ganes de posar-m'hi a fer-ho, només te volia fer una pregunta. Quan parles de mantega pumada, com es aquesta mantega?.
:) Roser
Hola Roser, primer de tot gracies per haver visitat el meu blog, i et convido a fer-te seguidora, aixi m'animo a anar-lo farcint de receptes. en quan a la mantega pumada, solsament has d'agafar la mantega qualsevol, i posar-la al microones molt poca estona, que quedi tova i no quedi desfeta. com si fos pumada, d'aqui ve el nom.
ResponElimina