diumenge, 25 d’octubre del 2009

TRUITETES DE CARBASSÓ


L'ingredient principal es el carbassó, però realment es nota molt poc. Necessitarem 250 gr carbassó, 2 cebes tendres mitjanes, anet segons el gust (per aquest nom ni jo se el que és = Eneldo), julivert picat, 100 gr formatge feta, 2 ous, 75 gr farina, sal, pebre i oli d'oliva, jo hi he afegit un nou ingredient, 1 culleradeta de llevat Royal perquè quedin més esponjoses.
Es molt fàcil de fer, pero millor fer-ho amb temps, ja que es molt important, deixar el carbassó que s'escorri. Per tant, pelarem els carbassons, ratllarem i salarem per passar-los a l'escurridor, aixafant-los per que perdin tota l'aigua possible.
Barrejarem els ous, farina, sal, pebre, llevat, i tot seguit hi afegirem la ceba tendra picada molt petita, les herbes (anet i julivert) i el formatge per que quedi una pasta fina i ben lligada. Ara ja podem afegir-hi el carbassó, que haurem aixugat amb un paper absorvent l'aigua que li quedi. per tal que quedin més esponjosos, quan ho tinguem tot lligat, taparem 2 minuts aprox amb un drap el recipient, perque la massa amb el llevat fermenti una mica.
Posarem abundant oli a la paella i quan ja sigui calent, anem posant cullerades soperes de pasta, de seguida els donem la volta, i quan ja siguin rosses les retirem en un plat amb paper absorvent per que escorrir l'oli.
Recepta treta de http://www.petitchef.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada