NETEJAR ELS BOLETS PELANT EL TRONC I BARRET. ELS BOLETS MÉS GRANS TALLAR-LOS I TOT SEGUIT ESCALDAR-LOS EN AIGUA BULLENT, UN RAIG DE VINAGRE I SAL, DURANT 2 MINUTS. TOT SEGUIT TINDREM RESERVAT UN BOL AMB AIGUA FREDA PER REFRESCAR-LOS. ELS DEIXEM ESCÓRRER COMPLETAMENT PERQUÈ VAGIN PERDEN L'AIGUA.
TOT SEGUIT, SALAR ELS BOLETS, AFEGIR-HI PEBRE EN GRA, I OPCIONALMENT S'HI POT AFEGIR HERBES AROMÀTIQUES, UN GRA D'ALL, FULLA DE LLORER I EMPLENAR ELS POTS DE VINAGRE I UN RAIG D'OLI AL DAMUNT ABANS DE TAPAR-LOS. DEIXAR-LOS EN REPÒS PER PODER-LOS CONSUMIR.
COM QUE AQUEST ANY LA TEMPORADA ES BONA, D'AQUI UNS DIES FARE UNA ALTRA VARIANT DE RECEPTA DE BOLETS, AIXI PODRE COMPROVAR EL RESULTATS.
COM QUE AQUEST ANY LA TEMPORADA ES BONA, D'AQUI UNS DIES FARE UNA ALTRA VARIANT DE RECEPTA DE BOLETS, AIXI PODRE COMPROVAR EL RESULTATS.
Mmmmm... a vere si un dia et passes per sant pere i em fas arribar un potet, jijijijijiji! És broma, dona! Molt macos!
ResponElimina